У Маріуполі поліцейські врятували жінку від самогубства.
Про це розповіли в пресслужбі патрульної поліції України.
Повідомляється, що вчора, 7 квітня, в поліцію звернулася стурбована жінка і повідомила про сімейну сварку. Все відбувалося в одній з багатоповерхівок на вулиці Троїцькій.
На місці події патрульні Сергій Ціренщиков і Михайло Піскун з'ясували, що конфлікт стався між заявницею та її 38-річною донькою.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Інспектори попросили учасників конфлікту надати документи, як раптом дочка заявниці стрімко кинулася на балкон до відкритого вікна.
По всій видимості, жінка хотіла вистрибнути з восьмого поверху, але миттєва реакція одного з патрульних завадила трагедії. Вчасно схопивши жінку, поліцейський затягнув її в квартиру.
На місце події правоохоронців викликали бригаду медиків, які подбають про жінку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві копи врятували неадекватного чоловіка за крок від смерті- " Повис на карнизі" У Києві патрульним вдалося врятувати життя чоловікові, який ледь не випав з вікна багатоповерхівки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дівчина кілька хвилин тримала напівголого чоловіка звисаючим з балкона догори дригом. У Російській Федерації напівроздягнений чоловік провисів на краю балкона, поки його за ногу тримала дівчина.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Під Тернополем герой АТО у розпачі поліз у петлю, копи ледь встигли:"з життя йду добровільно". На Тернопільщині військовий спробував покінчити життя самогубством. На щастя, чоловіка врятували.