Актор і онук Богдана Ступки, також чоловік української моделі Поліни Логунової Дмитро Ступка дав інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" і розповів, чи думав він про розлучення з дружиною.

Так, Дмитро розповів, що його батьки були проти його шлюбу з Поліною Логуновою.

"Куди ти лізеш? На кому одружуєшся? Ти її не знаєш. Навіщо тобі воно треба?",- пригадує Ступка.

І навіть через 5 років шлюбу, мати Дмитра і Поліна - не переносять одна одну.

Коли у Дмитра Ступки запитали, чи не думав він про розлучення з дружиною, то актор зізнався, що такі думки у нього з'являлися, але вони пройшли. Адже для нього важливо бачити кожен день свою дитину і брати активну участь у вихованні і житті дочки.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Такі думки з'являлися, але я розумію, що воно проходить. Я розумію, що я хочу бачити свою дитину кожен день, засинати, прокидатися з нею. Діти так швидко ростуть. Адже поки вона маленька, хочеться щоб сім'я була ціла. На мою думку, це дуже важливо, щоб у дитини були тато і мама",- каже Дмитро.

За його словами, розлучення якщо і буде, то після того, як дочка виросте, адже він не виключає такий результат.

Сама Поліна в одному з інтерв'ю зізналася, що у неї не прості стосунки з чоловіком і вона також не виключає, що вони з Дімою можуть розлучитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше красуня-дружина Ступки Логунова зізналася, що хоче померти: допомоги від чоловіка немає. Дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова зробила несподівані зізнання про те, що її відвідують суїцидальні думки і що вона давно не відчувала себе щасливою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дмитро Ступка і Поліна Логунова розкрили всю правду про розлучення: "хотілося додати перчика". Актор і онук Богдана Ступки Дмитро Ступка на прем'єрі фільму "нереальний Копець", розповів, як йому було працювати разом з дружиною Поліною Логуновою у фільмі і які у нього стосунки з поліцією.

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Ступки Логунова похвалилася плоским животиком і розповіла про голодування: "Кальян, вінішко, психи". Дружина-безсоромниця Ступки Логунова оголила спокусливий животик до самого низу