"Нова пошта" вляпалася в черговий скандал.

Про це розповіла журналістка і клінтка пошти Катерина Лук'яшко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Так, за словами дівчини її годину насильно утримували у відділенні, списавши з рахунку її ж гроші.

Нова пошта, кадр з відео
Нова пошта, кадр з відео

Як розповіла Лук'яшко, в свою обідню перерву вона вирішила прийти і забрати свою посилку, попередньо сплативши і посилку і послуги доставки. Гроші списалися, але на рахунок пошти не надійшли. Природно, дівчині посилку не віддали і сказали заплатити ще раз, адже "галочка про оплату" не стоїть.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нова Пошта , Ви ошаліли? Мене годину насильно утримують у відділенні, списавши з рахунку мої ж гроші!!! Це взагалі як?!!!!
І поки мене не випускають, я продовжу:
В обідню перерву приходжу в прекрасне відділення номер 308. Забираю свою посилку, і здавалося б все відмінно. Але! Не дарма мої друзі не раз звертали увагу на роботу цього підприємства. Я оплачую сам товар і послуги доставки двома платежами. Ці гроші списуються з мого рахунку. Але до них не доходять.
Добре, буває всяке. Думаю, що люди ж з очима. Покажу виписку з рахунку. Мовляв, грошики зняті. Вони і зрозуміють. Нічого подібного. Відповідь одна:
"У мене галочка не стоїть", - стверджує не дуже чемна дівчина.
"І що робити?" - запиутю.
Відповідь просто вогонь: "Платіть ще раз"
Підсумок: я вже годину тут, з відділення не випускають, погрожують охороною. За мої ж гроші!
З мене списали, у них "галочка не стоїть", а я повинна платити два рази.
Дзвонити начальству дівчина відмовляється, мовляв нічого нового вони мені не скажуть. При цьому я тричі вже набрала Новій пошті, і два рази в банк. Сервіс - вогонь 🔥
І Я ВСЕ ЩЕ ТУТ",- написано в пості.

Незабаром на претензію відреагували представники "Нової пошти" в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Нова пошта" переплутала посилки з гнилими кавунами-жбурляли, немов сміття: "швидко, зручно, х*р зрозумій як..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни поскаржилися на пошарпану посилку з Нової Пошти: ніби пожували і виплюнули

Також «Знай.иа " писав, що Клієнтам Нової Пошти відмовляють у відправці і не можуть знайти посилки: "Правила грубіянити і не вибачатися?"