Березень 2021 року стрімко наближається до свого логічного кінця, а на носі у багатьох підприємств і компаній в Україні відповідальний період карантину і обмежувальних заходів. Незважаючи на це багато фірм продовжують працювати, а особливо, такі як "Нова пошта" - це один з найбільших операторів поштового зв'язку в країні.

Цього разу в "Новій пошті" втомилися від постійних звинувачень і вирішили виправдатися сюжетом на телебаченні про нібито відмінний сервіс. Тут все і почалося, в мережі українці розповіли свої реальні історії "співпраці" з "НП".

Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційній сторінці "Нової пошти" в мережі Facebook.

Публікація "Нової Пошти", скріншот: Facebook
Публікація "Нової Пошти", скріншот: Facebook

"А ти знав, яка величезна команда працює щоб швидко доставити кожну твою посилку? Дивись сюжет "Ранок у Великому Місті" про роботу наших кур'єрів, водіїв і операторів на сортувальному центрі, і пиши в коментарях скільки, по-твоєму, відправлень ми робимо в день?", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте з коментарів користувачів мережі, які можна побачити під публікацією, стає зрозуміло, що тут все не так райдужно, як малюють представники "Нової Пошти".

Ось, що пишуть українці: "Але і ціни у вас космічні. Це що виходить, чим більше вас тим більше ми платимо?", "Багато ваших клієнтів йдуть. Я вірю, що на цьому фоні повинен з'явитися хороший конкурент", "Ага, і посилку, яка не б'ється, засунути в обрешітку, за вартість самої посилки! Або розповісти що "сноуборд відноситься до підвіконня" і теж засунути в обрешітку!", "Пишіть про нові правила відправок, які впровадили сьогодні ввечері і заблокували роботу відділення! Година часу за оформленими 3-м посилками замість 10 хвилин!", "Жахливе, що зараз коїться свавілля на Новій пошті! Чому всі посилки перепаковують!", "Я б розповіла як працює НП!".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Нова пошта різко підняла ціни для українців: у скільки обійдеться відправка і упаковка.

Як повідомляв Знай.uа, Нова пошта підвищує тарифи: скільки тепер коштуватимуть посилки і упаковка.

Знай.uа писав, Нова пошта розклала по поличках вартість своїх послуг: як правильно розрахувати вартість доставки.