Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 550 тисяч підписників. Зараз вона написала черговий пост про кращі вправи для красивих сідниць.

У ТОП Боржемської увійшли 5 ефективних вправ: присідання, випади, махи стоячи, піднімання сідниць з положення лежачи і махи лежачи.

"Топ вправ для попи🔥

Всі ми хочемо пружну красиву попу. Щоб собі подобатися і, щоб всіх вразити на пляжі влітку, звичайно😏

️ ️ Підготувала для вас добірку ефективних вправ. Зберігайте і виконуйте.

✅Присідання
Встаньте прямо, ноги на ширині плечей, руки на талії. Не відриваючи ступні від підлоги, починайте присідати, як можна глибше. Трохи затримайтеся в положенні сидячи і починайте повільно повертатися назад. Робіть три підходи від 10-30 присідань.

✅Випад
Ноги на ширині плечей, стопи паралельно один одному, руки на талії, спина пряма. Зробіть великий крок вперед: стегно має бути перпендикулярно гомілки і паралельно підлозі, у вас повинен утворитися кут в 90 градусів. Коліно іншої ноги майже стосується підлоги, але все ж не доторкається до поверхні. Поверніться у вихідне положення. Робіть три підходи по 10-20 випадів на кожну ногу.

✅Махи стоячи
Встаньте прямо біля стіни або спинки стільця. Руками візьміться за спинку або зіпріться на стіну. Натягуючи носок на себе, повільно відводите ногу назад якомога вище, після чого також не поспішаючи опускайте ногу в початкове положення. Кожен мах виконується на вдих, а повернення до початкової позиції на видих. Робіть три підходи по 10-30 махів на кожну ногу.

✅Піднімання сідниць з положення лежачи (або сідничний місток)
Ляжте на спину, ноги зігніть в колінах, руки покладіть уздовж корпусу. Із зусиллям піднімайте стегна на вдиху вгору, напружуючи сідниці і ноги. Пам'ятайте, лопатки і верхня частина спини не повинні підніматися. На видиху повільно опускайтеся в початкове положення, але попою статі не торкайтеся вона повинна залишатися трохи на вазі. Робіть три підходи по 20-30 повторень.

✅Махи лежачи
Встаньте на коліна, зіпріться на руки, зігнуті в ліктях (кисті лежать на підлозі). Вправа так само можна виконувати і з опорою на прямі руки. Зробіть мах прямою ногою назад, як би намагаючись дотягнутися п'ятою до стелі. Повільно опустіть ногу в початкове положення. Робіть три підходи по 20-30 повторень на кожну ногу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Нагадаємо, раніше Колишня Узелкова розкрила секрет правильного харчування-чого не варто робити при стресі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тренер " Зважених та щасливих "Боржемська показала молоду маму, повірили не всі:" це старша сестра?"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня Узєлкова Боржемська після розлучення зайнялася собою: важливі поради від тренерки