Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

9 квітня 2021 року на телеканалі СТБ відбудеться шостий епізод. На проекті залишилося всього дев'ять учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича, Розалі Номбре, Юлія Карнаух, Катерина Жук і Єлизавета Крутікова. Стало відомо, що Михайло більше не даватиме дівчатам троянди на побаченні, а зараз на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація, в якій йдеться про найбільш шокуюче прощання, яке чекає телеглядачів вже завтра.

"Холостяк продовжує дивувати і дівчат, і глядачів😱 саме шокуюче прощання в проекті-дивіться вже завтра о 19:00!", - йдеться в публікації.

"Буде прощання з Лізою", "Проект покине - Ліза", "Хпхп напевно як з даною в минулому сезоні, поцілувалися по обіймалися і поки😂", "Джессіка, видно по купальнику, що це була вона", "Невже Гриша поїде додому🤔", "Я думаю це була Джессіка, у неї однієї червоний купальник", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако побачив дівчат без тонни макіяжу: "Я не очікував"

Як повідомляв "Знай.ua", найскандальніші учасниці "Холостяк 11" поскаржилися на проект: "Можна виспатися"

Знай.ua писав, Олексій Тригубенко з "Холостячки" погубив справу всього свого життя: "Якби я..."