8 квітня 2021 року, стало відомо, що Президент України Володимир Зеленський вирушив на Донбас з робочою поїздкою.

Глава держави відвідав передні позиції оборони, де зафіксували найбільшу кількість порушень раніше досягнутого режиму. На офіційній сторінці офісу Президента в соціальній мережі Instagram, за якою стежать понад 250 тисяч осіб, з'явилася публікація про поїздку на Донбас.

"Президент @zelenskiy_official відвідав позиції українських військ на Донбасі. Захисники розповіли главі держави про ситуацію на фронті", - йдеться в підписі до публікації, яка складається з декількох цитат.

Володимир Зеленський, скріншот: Instagram
Володимир Зеленський, скріншот: Instagram

"Дякую вам за те, що зберігаєте спокій людей і захищаєте нашу землю. Ви є справжнім прикладом героїзму і самовідданості. Ми пам'ятаємо кожного воїна, який загинув, захищаючи нашу державу", – заявив Президент України.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

"Ми пам'ятаємо кожного захисника, який загинув за Україну - президент відвідав позиції українських військ на Донбасі", - йдеться на першому слайді в публікації.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Нагадаємо, Володимир Зеленський максимально наблизився до ворога на Донбасі і роздав воїнам подарунки

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський дав простим українцям право голосу: президент підписав закон про "Всеукраїнський референдум"

Знай.ua писав, мужній воїн загинув на фронті, українці ледь стримують сльози: "Було б 23"