У Ярославлі 43-річна жінка повісилася після того, як у неї стався нервовий зрив під час перевірки уроків у доньки.

За даними Лайфу, це сталося 6 квітня. Чоловік загиблої повертався з роботи додому, але йому ніхто не відкривав двері. Через пару годин донька подзвонила батькові та повідомила, що мами ніде немає. Чоловік відразу повернувся і вже за допомогою майстра розкрив вхідні двері в квартиру.

У квартирі чоловік виявив тіло своєї дружини на балконі. Слідчі помітили у дитини в районі шиї та грудей численні садна. Правоохоронці припустили, що мати душила дівчинку. А коли зрозуміла, що накоїла, повісилася.

місце самогубства, фото СУ СК
місце самогубства, фото СУ СК

Зараз дитина перебуває під наглядом лікарів. Дівчинці надається психологічна допомога.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виявилося, що загибла жінка любила випити алкоголь вечорами. Причина в тому, що її звільнили з високооплачуваної роботи. За словами її чоловіка, раніше він не раз помічав тривожний стан дружини, але не надавав цьому особливого значення.

Уточнюється, що слідчий комітер РФ порушив кримінальну справу про замах на вбивство. Зараз з'ясовуються всі обставини події.

Нагадаємо, жінка спробувала викинутися з вікна через сварку з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, контрактник ЗСУ зніс собі голову однією кулею, поки інші знімали на відео.

Також портал Знай.uа писав, що блогерка спробувала накласти на себе руки через хлопця: відправили в психлікарню.