Президент України Володимир Зеленський у четвер, 8 квітня прибув на Донбас з робочою поїздкою. І показав Селфі з тих місць, які не показують на екрані.

Вранці 9 квітня Володимир Зеленський опублікував Селфі незабаром після пробудження. Він позує на тлі покинутої промзони і брусів, на яких колись займалися спортом. І побажав українцям доброго ранку.

"Промка. Бруси. Добрий ранок!",- написав президент.

Українці не пройшли повз публікацію, також побажали президенту доброго ранку, здоров'я і сил, а також запропонували, що добре буде зустрітися з жителями Авдіївки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

" Доброго ранку😘", " Доброго ранку, гірського дня🙌", " За пропаганду спорту окрему повагу💪", " Доброго ранку, пане Президенте!", "Ти тільки інстаграмчик", " Круто! )) А наш в бункері (", " Добра,сил і здоров'я!", "Як ви млинець так швидко коментуєте ????", "Добрий ранок...так хочеться щоб не було війни і всі були живі...Пане президенте зробить все можливе і неможливе щоб був мир", " Було б непогано щоб ви зустрілися і з мешканцями Авдіївки. ) ", ""В здоровому тілі здоровий дух 💪", " Добрий ранок. Гарного вам дня!", " Втомлені, добрі очі❤️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Володимир Зеленський максимально наблизився до ворога на Донбасі і роздав воїнам подарунки.

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Зеленський звернувся до воїнів ЗСУ, особисто прибувши на Донбас.

Також "Знай.uа" писав, що вакцинацію на Донбасі проходять сотні воїнів на день, вмовляти не потрібно.