На сайті президента України з'явилася чергова петиція. Люди тепер хочуть отримувати кешбек від уряду.

Таким чином повідомляється, що кешбек автор петиції Шевель Юлія Володимирівна, хоче отримувати з усіх оплачуваних комунальних послуг, для сімей у яких є діти.

За кожну дитину запропонували повертати приблизно по 20% за кожну дитину, яка виховується в сім'ї.

Петиція на сайті президента, фото: скріншот
Петиція на сайті президента, фото: скріншот

Юлія Шевель вважає, що держава повинна дбати в першу чергу про дітей, і тому в пріоритеті були і будуть сім'ї, у яких вже є діти. Від них залежить майбутнє країни.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Комунальні платіжки / скріншот з відео
Комунальні платіжки / скріншот з відео

"Діти-майбутні платники податків" - сказано в тексті петиції.

Створена ініціатива була 8 квітня, і за добу їй вдалося набрати вже 14 голосів, з 25 тисяч необхідних. У людей ще є три місяці на те, щоб її підтримати, і якщо це станеться, то Володимир Зеленський буде зобов'язаний розглянути її і прийняти рішення.

Нагадаємо, що раніше Українка попросивши від влади, щоб на період карантину вони дозволили не платити людям за ЖКГ, так як це сильно б'є по їх кишені, гроші брати нізвідки.

За 2 дні вона зуміла зібрати 89 підписів з 25 тисяч необхідних.

Раніше повідомляли, нові ціни на газ: суми в квитанціях виросли зі швидкістю блискавки, українці в люті.

Як повідомляв Знай.иа, підвищення прожиткового мінімуму: коли українці зможуть спокійно зайти в магазин, не лякаючись цінників.

Знай.иа писав, у Міненерго підказали, як заощадити на комуналці-навіть на хліб залишиться.