Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками кадрами не тільки з професійного, а й особистого життя.

Цього разу тренер показала результати схуднення українок за її програмою і опублікувала фотографії до і після. На знімках помітно якісне перетворення тіла дівчат. Так, їм вдалося прибрати складки на животі, підтягнути сідниці і ноги і зменшити обсяги тіла.

" до і після гортайте карусель і дивіться на ці перетворення! Ви теж так зможете! Потрібно всього лише приєднатися до нового набору в програму схуднення. Вже скоро ми з вами подолаємо всі комплекси, зайві кілограми, навчимося харчуватися смачно і корисно", - пише Боржемська.

Я підготувала для вас:

кілька видів меню, а також спеціальне пасхальне.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як правильно виходити з посту.

і, звичайно, особистий ексклюзивний рецепт паски.

"кожен день вас чекає спекотне тренування зі мною🔥 також будуть ефіри з кращими експертами: гінеколог, дерматолог, кардіолог, невролог, психолог, візажист, стиліст і нумеролог", - анонсувала тренер.

Нагадавши, Боржемська розповіла про кращі вправи для красивих сідниць.

У ТОП Боржемської увійшли 5 ефективних вправ: присідання, випади, махи стоячи, піднімання сідниць з положення лежачи і махи лежачи.

Підготувала для вас добірку ефективних вправ. Зберігайте і виконуйте.

✅Присідання

Встаньте прямо, ноги на ширині плечей, руки на талії. Не відриваючи ступні від підлоги, починайте присідати, як можна глибше. Трохи затримайтеся в положенні сидячи і починайте повільно повертатися назад. Робіть три підходи від 10-30 присідань.

✅Випад

Ноги на ширині плечей, стопи паралельно один одному, руки на талії, спина пряма. Зробіть великий крок вперед: стегно має бути перпендикулярно гомілки і паралельно підлозі, у вас повинен утворитися кут в 90 градусів. Коліно іншої ноги майже стосується підлоги, але все ж не доторкається до поверхні. Поверніться у вихідне положення. Робіть три підходи по 10-20 випадів на кожну ногу.

Раніше ми повідомляли, колишня Узєлкова Боржемська після розлучення зайнялася собою, важливі поради від тренерки.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Узелкова Боржемська розкрила секрет ідеальних сідниць.

Також "Знай.uа" писав, що тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала молоду маму, повірили не всі.