Вєрка Сердючка-улюблений персонаж українців, створений музикантом і Народним артистом Андрієм Данилком. Відомий продюсер і детектив шоу "Маска" зараз відпочиває в Іспанії і радує кадрами звідти.

Відпочиває там Андрій і знімає новий матеріал в образі Вєрки Сердючки не сам. "Мама" -головний персонаж виступів Данилко, яку грає 53-річна Інна Білокінь.

Цього разу Вєрка Сердючка опублікувала відео з прогулянки на набережній уздовж яхт. І мама поводилася досить дивно.

Вони йдуть по доріжці і мама наздоганяє Сердючку і вимовляє дивні звуки, потім наближається впритул і каже "ля-ля" висовуючи язик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Шанувальникам сподобалося таке неординарне відео, вони відзначили талант артистів і назвали їх кращими в світі. А про ролик написали, що на це можна дивитися нескінченно, а також зізналися, що вже чекають випуск.

"це можна дивитись безкінечно❤️❤️❤️👏", "Кращі в світі😍", " Немає сил більше чекати.....коли ж вже?", "Самий довгоочікуваний випуск🔥 🇪 🇸 ⭐️"," шортики у Мамані!🤣 ",, "Ось приблизно так я і присипляла всіх своїх трьох дочок!!😂 😂 😂Ви супер!!!😍 ", "А шо там Віра каже в кінці-не всіх хворих вивезли, Чі шо? )))) ", "Не всіх хворих...😂 ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Андрій Данилко перезбудився на" масці " і кинувся до циклопа.

Як повідомляв "Знай.uа", улюбленець Данилко Melovin відверто розповів про Тіну Кароль і Вєрку Сердючку.

Також "Знай.uа" писав, що мама Вєрки Сердючки не на жарт розійшлася з напівголим хлопчиною.