Відомий український ведучий, а також учасник проекту "Холостяк" Микита Добринін зняв кумедне відео, і опублікував його на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що чоловік почав записувати кумедні скетчі на тему домашнього побуту. Як уживаються подружжя, а також поводяться один з одним.

Знімався ролик на відпочинку, вони з вагітною дружиною Дашею квітковою полетіли в Дубай. Це був несподіваний сюрприз для дівчини.

У ролику чоловік показав два варіанти подій: "Коли ти просунувся раніше неї. Другий варіант: коли вона прокинулася раніше тебе😂".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На першому варіанті чоловік тихо пробирається, йде у ванну, одягається. Все робить так, щоб не розбудити другу половинку.

А ось на другому варіанті все навпаки. Там показано, як партнер дуже голосно все робить, тим самим не хвилюючись про те, що хтось ще спить.

При цьому, Микита Добринін зазначив, що це просто гумористичний ролик, яким він не хотів нікого образити: "P. S. Всі герої і події вигадані, будь-які збіги випадкові".

Люди в коментарях почали писати: "Правда життя))) тільки у мене чоловік так тупотить і плескає", "Ооооо, мій чоловік оцінить.....", "Хах, прикольно😅 😀 😂", "Це круто було) у мене тільки, що таке було, коли я прокинулася раніше😂".

Нагадаємо, що Даша Квіткова заговорила про поширені проблеми, які часто виникають між людьми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Квіткова зізналася, які слова лікаря налякали її найбільше.

Також Знай.uа писав, що Микита Добринін поділився кадрами з УЗД, на яких відображена їхня дитина.