В Міністерствi соціальної політики України розповіли про стратегію, яка повинна побороти бідність і перерости в стратегію людського розвитку.

Таким чином повідомляється, що заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко взяв участь у слуханнях на тему: "Про стан виконання стратегії боротьби з бідністю". Пройшла вона в середу, 7 квітня в Комітеті Верховної Ради України.

Метою проведення цих слухань - аналіз результатів реалізації Стратегії подолання бідності, затвердженої владою ще в березні 2016 року, а також напрацювання пропозицій до проекту нового документа.

Чиновник зазначив, що підведення разом реалізації проекту відбувається в досить складній ситуації, яка пов'язана з епідемією коронавірусу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Навіть незважаючи на те, що за п'ять років проекту рівень бідності українців став менше практично в два рази, він все одно залишається на високому рівні, і коронавірусна епідемія впливає на неї в негативному ключі.

Українці, фото: скріншот з відео
Українці, фото: скріншот з відео

Міністр соціальної політики Марина Лазебна каже: "Сьогодні, формуючи політику подолання бідності, уряд не обмежується вирішенням проблем, які накопичувалися протягом багатьох років. Це не війна з минулим, а стратегія розвитку майбутнього. Ми будуємо бачення розвитку країни, в центрі якої – добробут людини".

Українці, фото: Znaj.ua
Українці, фото: Znaj.ua

Саме для цього був розроблений проект Стратегії людського розвитку, який вже знаходиться на розгляді в уряду. Він повинен забезпечити гідний рівень життя для українців.

Нагадаємо, раніше Марина Лазебна про карантинні виплати: чи можна їх отримати двічі і як оформити заявку

Як повідомляє портал "Знай.ua" Котенкова розповіла, які пенсії українців чекають у майбутньому

Також "Знай.ua" писав, що ПФУ оновив порядок нарахування зарплат і пенсій українцям: що змінилося