38-річний чоловік на ім'я Анатолiй в Москві "впарив" своїй подрузі, 33-річній бізнесвумен Ксенії, якусь "чудо-глушилку", яка сасает від придушення волі за вісім тисяч доларів.

Спочатку москвич попросив зайняти йому 15 тисяч доларів, а потім ще десять тисяч євро на місяць. Тоді Ксенія погодилася, адже дружила з Анатолієм близько трьох років, тому була не проти розвинути стосунки.

Стовпчик, скріншот: Youtube
Стовпчик, скріншот: Youtube

Через якийсь час вони разом проїжджали по Рубльовському шосе, і 33-річна жінка поцікавилася у одного, коли помітила вздовж дороги стовпчики з маячками, що ж це таке. А 38 - річний чоловік відповів - це маячки, що пригнічують волю людей. Тому запропонував купити їй "чудо-глушилку" за 1,3 мільйона рублів, щоб врятуватися від напасті. Ксенія погодилася і віддала йому 8 тисяч доларів, потім Анатолій привіз їй power-bank і видав Його за "рятувальний пристрій".

Однак згодом колеги жінки все ж підказали їй, що її обдурили. І зараз в цій ситуації розбираються представники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Стовпчик, скріншот: Youtube
Стовпчик, скріншот: Youtube

Нагадаємо, відмовила? Відомий мільйонер намагається засадити колишню за грати через образу. Мільйонер стверджує, що в цьому у неї не було необхідності, адже менш ніж за пів року витратив на неї понад 1,3 мільйона доларів.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні схопили автора популярної шахрайської схеми: дзвонив, залякував жінок і вимагав грошей

Знай.ua писав, Не вірте Instagram: популярною красивою байкеркою виявився 50-річний чоловік