Ведучий YouTube- каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай взяла інтерв'ю у незвичайних гостей: вченого і священика. І дізналася їх думку з точки зору науки і релігії на деякі питання.

Так, священику Павлу Островському вона задала питання, що він думає про Битву екстрасенсів.

"Це бізнес. Я знаю пару продюсерів і акторів, звідки їх наймають. Печалька полягає в тому, що наш народ за час Радянського Союзу обріс такою кількістю забобонів, що не випадково, що "Битва екстрасенсів" одна з найпопулярніших передач. Це показує ступінь адекватності нашого суспільства. Коли людина приходить на сповідь, він каже: Господи, я згрішив. Коли людина приходить до ворожки, він каже: мене хтось наврочив. Тобто на сповіді ти визнаєш свої помилки, а до бабки ти приходиш і кажеш, що хтось винен",-каже священик.

Вчений біолог Олександр Панчін розповів про релігію і атеїзм з точки зору науки.

"Я пам'ятаю, що в дитинстві я був віруючим. Я вірив у те, що існує можливо якась істота, яка стежить за моїми вчинками і записує це, що я погано зробив і можливо за це я потраплю в пекло за який-небудь проступок. Було місцями навіть страшнувато і неприємно. У процесі мого подальшого життя у мене були всякі забобони", - говорить вчений.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, колишня Козловського Раміна "відхопила" собі бажаного чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна перейшла з сосків на мозолі, допоміг атеїст і священик.

Також "Знай.uа" писав, що колишня Козловського Раміна вийшла на вулицю без білизни.