У суботу, 10 квітня, по всій Україні погода очікується дійсно весняною: теплою і сонячною. Опади не прогнозують ні в одній з областей.

Найтепліше буде на Заході і в центральних регіонах. Там синоптики Укргідрометцентру прогнозують до +13 +14 градусів. Більш прохолодна погода буде на Півночі і Сході. Температура повітря підвищиться до +12 градусів.

У той же час найнижча температура буде в Одесі. Там прогнозують всього +10 градусів. У Києві в суботу стовпчики термометра показуватимуть +11 +13 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на свій Facebook-сторінці повідомила про настання в Україні квітневої погоди. Так, на вихідних всюди, у всіх частинах України світитиме сонце.

За прогнозом Діденко, ночі все ще залишатимуться прохолодними. Тому з вечірніми прогулянками варто бути обережними.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Народний прогноз погоди

10 квітня церква вшановує пам'ять святого преподобного мученика Євстратія Печерського та преподобного Іларіона Нового. Наші предки продовжували спостерігати за птахами і складати по ним прогноз погоди: якщо птахи вили гнізда на сонячній стороні, очікувалося холодне літо, якщо на тіньовій стороні, то літо обіцяло бути теплим.

погода на 10 квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.