У Курській області (Росія) 44-річна викладачка "спокусила" 12-річного школяра. Тепер її звинувачують у зґвалтуванні. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Відомо, що у вчителька біології мама двох дітей і заміжня жінка. У січні мати підлітка помітила в телефоні сина відверті повідомлення від вчительки. Його батьки стривожилися, коли з'ясували, що це було не лише на словах і написали заяву в поліцію.

У свою чергу чоловік вчительки не вірить і наполегливо відстоює невинність жінки. Однак, 1 лютого вчительку відправили під домашній арешт.

фото Mash
фото Mash

Варто уточнити, що вчителька обговорювала з учнем теми сексуального характеру в Інтернеті. Крім того, жінку підозрюють у розпусних діях щодо 14-річного школяра без застосування насильства (у 2018 році).

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, в місті Вольськ у Саратовській області стався кричущий випадок – 23-річний чоловік завів дитину з неповнолітньою і збирається стати батьком вдруге, але вже з 11-річною дівчинкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії помічник депутата звинувачується в зґвалтуванні своєї 15-річної племінниці. При зустрічі дівчинка почала скаржитися родичу, що її сім'я не взяла її з собою в поїздку. Чоловік став її заспокоювати, підсівши ближче і знявши з неї кофтинку.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську схопили пенсіонера, який познущався з 11-річної дівчинки: завагітніла, поки мати була в церкві. Чоловіка, від якого в Польщі народила неповнолітня дівчинка взяли під варту.