Колишня дружина скандального футболіста Андрія Аршавіна зізналася, що через аутоімунний некроз не може ходити. Невиліковна хвороба до невпізнання змінила обличчя Алісу Казьміну.

Останні новини про самопочуття жінки підписники намагаються дізнатися з перших вуст, залишаючи коментарі під її публікаціями. Жінка чесно зізнається, що після коми у неї загноїлися пролежні на нозі, тому вона не може ходити. Також колишня Аршавіна не виключає, що на неї навели порчу.

скріншот

Зараз Аліса знаходиться в лікарні. Вона сильно схудла, п'є та їсть через трубочку. Вставати з ліжка не може.

"Я важко хвора і пластику не робила. Мене все влаштовувало в моєму носі... Це всього лише хвороба. Важка, але хвороба. Не карма, не бумеранг", - запевнила вона.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що відносини між Андрієм і Алісою зіпсувалися в період важкого розлучення, з тих пір футболіст не бере ніякої участі у вихованні їх спільної доньки Єсенї. А все майно, що з'явилося у пари в період спільного життя, футболіст записав на матір.

Рік тому Тетяна Іванівна подала позов до суду з вимогою, щоб ексневістка разом з трьома онуками звільнила особняк у селищі Коломяги під Петербургом. При цьому будинок колишнє подружжя будували разом, підбирали інтер'єри, меблі.

Нагадаємо, Андрій Аршавін виставив на вулицю тяжкохвору колишню дружину і трьох дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліса Аршавіна може загинути після втрати носа: хвороба розвинулася після розлучення.

Також портал Знай.uа писав, що ексдружина Аршавіна показала понівечене хворобою обличчя: "Лікарі вирізали все".