9 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував шостий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього сім учасниць, його покинула Єлизавета Крутікова і Катерину Жук. В ході шостого випуску в одному з конвертів було зазначено, що "Холостяк" хоче поспілкуватися з Юлією "Зайкою" і Дариною Ставничею на спільному побаченні після індивідуального з Ганною Богдан. На ньому чоловік усамітнився з улюбленицею проекту, зумів поговорити про те, що ж відбувалося за останні дні між ними, і злитися з дівчиною в поцілунку.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

"Зайка" у себе на сторінці вирішила обговорити цей момент. Вона зазначила, що дуже чекала побачення - кілька тижнів. І не хоче приховувати, адже трохи засмутилася, так як воно не індивідуальне. Однак це набагато краще, ніж без нього. Дівчина заявила, що вирішила проявити ініціативу, щоб показати почуття до Михайла Заливако. Бо серце коханої їй людини може підкорити будь-хто інший, якщо вона буде просто сидіти на лаві запасних і не діяти.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

"Зібравши всю свою рішучість і мужність, я запросила тебе поспілкуватися наодинці 😌 🙏 дуже хотілося пояснити тобі, що саме мене турбувало і чому. І що я не звикла вирішувати особисті питання у всіх на очах. Відносини-справа тільки двох🥰 розмова йшла легко і невимушено. Я зізналася тобі у своїй симпатії, ти відповів взаємністю😍 тоді, я зробила ще один крок назустріч - поцілунок😘 😘 😘", - зазначила Юлія.

"Зайка" заявила, що це було невеликою перевіркою, так як люди не цілуються з тими, до кого їх не тягне. А Михайло ж відповів взаємність, тому дівчина і відчула симпатію між ними.

Нагадаємо, " Холостяк" Михайло Заливако попрощався з двома учасницями: Лізою Крутіковою і...

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія "Зайка" випросила у "Холостяка" Михайла Заливако спілкування і поцілунок: "Я така л*шара"

Знай.ua писав, учасниці "Холостяк 11" попросили українців про допомогу: "Ботокс нікуди не подівся"