Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де за її життям стежать понад 30 тисяч осіб, з якими вона частенько ділиться будь-якими фотографіями і відео.

Зовсім недавно з дівчиною вийшло перше інтерв'ю, а зараз вона заговорила про моменти, які людина може тримати в собі і боїться з ким-небудь поділитися ними. Через це зростає напраженіе, відсутній адекватний аналіз ситуації, але присутній внутрішній голос, хоча необхідна думка з боку.

Наташка Горова, фото: Instagram
Наташка Горова, фото: Instagram

"Я помітила, що коли тебе щось турбує, але ця думка знаходиться тільки в твоїй голові - ти думаєш по-одному. Але варто тобі поділитися з кимось тим, що сталося, як раптом мимоволі усвідомлюєш, наскільки абсурдною, часом, може виявитися ситуація. В один момент мене підтримало 3 людини: мама, secret person і ти, Алін :) і це неймовірно цінно. У жовтні буде 11 років нашій дружбі і це пів мого життя", - написала Наташа Горова в підписі до публікації.

Дівчина заявила, що їй дуже легко довіритися людині, проте нові люди не завжди хороші через недавно сталася з нею ситуації. Жіноча дружба не виправдовує очікування, адже практично завжди, за словами прийомної дочки Потапа, всі думають про себе. Однак з Аліною справи йдуть інакше, адже вона продовжує залишатися bff - best friend forever (кращою подругою назавжди) - протягом майже 11 років.

Названа донька Потапа, скріншот: Instagram
Названа донька Потапа, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Наташка Горова розповіла про розставання з хлопцем: "Потрібно зупинитися"

Як повідомляв "Знай.ua", приймальня дочка Потапа розповіла про казуси на роботі з Андраде: "Нічого не готово"

Знай.ua писав, приймальня дочка Потапа розкинула ноги в коротенькому вбранні: "Випий склянку..."