З'явилася інформація, що відразу після виходу Івано-Франківської області з "червоної зони" карантину, в суботу, 10 квітня, відновлює свою роботу улюблений українськими політиками і зірками шоу-бізнесу гірськолижний курорт "Буковель".

Про це стало відомо завдяки повідомленню співвласника туристичного комплексу "Буковель" Олександра Шевченка в мережі Facebook.

Звернення Олександра Шевченка, скріншот: Facebook
Звернення Олександра Шевченка, скріншот: Facebook

"Прикарпаття вийшло з "червоної зони". Завтра Буковель буде відкрито для туристів. Працюватимуть підйомники №1, 2, 7. І з кожним днем кількість підйомників, трас та інших об'єктів збільшуватиметься! Тому, приїжджайте в Карпати і насолоджуйтеся чистим гірським повітрям!", - написав Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

Буковель, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Буковель, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук уточнив, що область переходить з "червоної" зони в "жовту".

Що ж, хто не встиг зробити "фоточки" взимку в "Буковелі", встигне їх зробити у квітні. А простим українцям залишиться тільки спостерігати за такими рішеннями. Однак, є дуже важливе уточнення, на офіційному сайті курорту інформація про його відкриття в даний час відсутня.

Раніше повідомляли, Харків потрапив у "червону" зону: про що доведеться забути городянам.

Як повідомляв Знай.uа, Вербна неділя, Чистий четвер і Страсна п'ятниця: названо точні дати свят перед Великоднем.

Знай.uа писав, франківчан "випустили" з червоної зони, у Марцінківа радіють: втомилися.