ПриватБанк блокує картки українців після переказу коштів: "Оператори починають грубіянити"

Клієнтка Приватбанку поскаржилася на фінансову установу через блокування картки після проведення транзакції, яку вона особисто підтвердила.

Відповідна скарга з'явилася на сайті Мінфін. Жінка додала, що після блокування банківської карти намагалася залагодити ситуацію, зателефонувавши операторам банку. Однак була неприємно вражена відповідним хамством. Згодом їй прийшло повідомлення, що оператори не змогли до неї додзвонитися.

ПриватБанк, скріншот: Youtube
ПриватБанк, скріншот: Youtube

Річний тариф на газ з 1 травня 2021: українцям детально розповіли про субсидії, "Останню надію" і нові ціни

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

З'явилася інформація, що в Україні починаючи з 1 травня 2021 року всі постачальники газу будуть зобов'язані пропонувати ціну, яка повинна буде діяти протягом усього року. При бажанні побутові споживачі зможуть переходити на місячні тарифи або, на свій розсуд, здійснювати процедуру зміни постачальника.

Тарифи на газ, скріншот відео
Тарифи на газ, скріншот відео

Зеленський побував на місці бійців ЗСУ в метрах від путінських снайперів: "Пам'ятаємо кожного"

Президент Володимир Зеленський відвідав позиції на передньому краї оборони операції Об'єднаних сил, де було зафіксовано найбільшу кількість порушень режиму припинення вогню.

Президент поспілкувався з військовослужбовцями окремої механізованої бригади імені Івана Сірка, які виконують бойові завдання на першій лінії оборони.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Оля Полякова зізналася, хто із зірок шоу-бізнесу її дратує-Тіна Кароль у списку: "Дратують"

Учасниця "Жіночого кварталу" Валерія Товстолес поцікавилася у Олі Полякової, хто ж із зірок шоу-бізнесу її дратує найбільше. Дівчина попросила назвати трьох знаменитостей.

@rusradio_ua

Горячая светская хороника))) #СКАНДАЛ @polyakova_olya @lera_fatforest #лобода #тинакароль #анилорак #оляполякова #лератовстолес

♬ оригинальный звук - Русское Радио Украина

35-та річниця катастрофи на ЧАЕС: важка дата пройде в розпал пандемії

26 квітня 2021 року в Україні настане 35 річниця важкої Чорнобильської трагедії. У Києві вшанують пам'ять жертв катастрофи, що сталася в 1986 році, проведуть покладання квітів, поминальні молебні на території Меморіального комплексу жертвам Чорнобильської трагедії та церкви Святого Архангела Михаїла, що розташувалася на проспекті Миру, 16, та інші заходи.

ЧАЕС, скріншот: YouTube
ЧАЕС, скріншот: YouTube