Популярний вже далеко не перший десяток років російський співак, лідер гурту "Руки вверх", продюсер, щасливий чоловік і батько, а також ще, як виявилося, доволі талановитий гуморист Сергій Жуков продовжує радувати свою численну армію шанувальників.

Відомо, що ще наприкінці березня цього року Сергій Жуков дав великий концерт на 15 тисяч глядачів у місті Мінськ. Тоді-то Сергій і отримав скажений заряд на життєву енергію. А зараз Сергій Жуков вирішив зняти відео в стилі Vine.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Жукова в мережі Instagram.

Сергій Жуков, фото Instagram
Сергій Жуков, фото Instagram

"Відзначайтеся, хто любить попрацювати у вихідні", - підписав кумедний ролик артист.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Цікаво, що Сергій Жуков зняв відео на кілька секунд, в якому показав непрості ставлення начальника і підлеглого. Справа стосується прохання "керівника" попрацювати у вихідний день. Тут так і говорить Сергій в ролі начальника: "Сподіваюся, це не проблема?". А ось у другій частині відео нібито підлеглий з пляшкою шампанського в руках і натягнутим на лоб капюшоном худі просто в іронічній формі викривляє слова свого "боса".

Vine від Сергія Жукова, скріншот: Instagram
Vine від Сергія Жукова, скріншот: Instagram

Vine від Сергія Жукова, скріншот: Instagram
Vine від Сергія Жукова, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Сергія Жукова з "Руки вверх" зворушив багатотисячний натовп у Мінську: "Немає таких слів".

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Жуков з "Руки вверх" просить про допомогу: "Розшукується!".

Знай.uа писав, Жуков з "Руки вверх" показав себе в молодості і заговорив про розвал Росії: "Хоч мікрофон був".