Український музикант Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки презентувала свою нову пісню Disco Kicks на гранд-фіналі шоу "Маска". Відео виступу з'явилося на сторінці артиста в Instagram.

Сам Андрій Данилко після виступу розповів, що" масці " Вєрки Сердючки виповнюється 30 років.

Неймовірний подарунок у вигляді пісні на гранд-фіналі шоу "Маска" зробила Вєрка Сердючка.

Артист влаштував запальний виступ, який не залишив байдужими нікого. Так в захват прийшли і судді проекту, і глядачі в залі і шанувальники в Інтернеті.

Оля Полякова і Настя Каменських не змогли сидіти на місці і танцювали, крутили своїми хвостами в такт музиці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Шанувальники в коментарях теж прийшли в захват і відзначили, що з такою піснею можна ще раз замахнутися на Євробачення. І зробили масу компліментів йому і новому хіту.

" Супер пісня 👍 можна їхати з нею на Євробачення👏 👏 👏", " може ще раз замахнетеся на Євробачення)"," Михайлович-наш герой! Кращий співак, артист, а головне людина!!! ❤ ️ ", "Суперрр-Пупер!! Як все в стилі, яка оранжировка, підтанцьовка!! Як Все Смачно, Чітко,", "Клас😍Мега кохаю❤️ Мега диско💯Мега супер стар⭐", "Класно ,дуже сподобалося ,супер хіт ,танцювально 🔥❤️😍", "Все, що пов'язано з Данилко - вогонь🔥🔥", "Спасибі! Було дуже круто! Пісня вогонь! Наша улюблена SUPER-STAR!❤ Чекаємо Вас на екранах частіше!", "Андрійко, запалив🔥 🔥 🔥, молодець, розумничка!", "Андрію Михайловичу, це було круто!!!🔥 🔥 🔥 ", "Ох який крутий і потужний трек", " Браво!!все супер і трек і підтанцьовка", " любимо Вєрку Сердючку😍 👏 🔥. Вєрка Сердючка запалила на сцені . Дімка Красунчик️️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Андрій Данилко перезбудився на" масці " і кинувся до циклопа.

Як повідомляв "Знай.uа", мама Вєрки Сердючки побешкетувала язичком біля моря.

Також "Знай.uа" писав, що мама Вєрки Сердючки не на жарт розійшлася з напівголим хлопчиною.