МОЗ оновило карантинне зонування.

Зараз суворі обмеження діють у Києві та 11 областях України. Харківська область тепер офіційно перейшла з "помаранчевої" в "червону" зону. "Жовтих" зон теж стало більше.

У "червоній" зоні:

М. Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Хмельницька, Чернівецька, Чернігівська, Харківська області.

У "помаранчевій" зоні:

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська та Черкаська області.

В жовтій зоні:

Івано-Франківська, Закарпатська, Херсонська області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відомий медик порівняв локдаун в Україні та Ізраїлі: "це дитячий садок". Лікар-анестезіолог медичного центру "Рамат Авів" Борис Бриль (Тель-Авів, Ізраїль) порівняв локдауни в Ізраїлі та Україні, вакцинацію в двох країнах, а також протоколи лікування хворих на COVID.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ляшко назвавши дату виходу Прикарпаття з "червоної зони": перемогли. Віктор Ляшко заявив, що з 10 квітня Івано-Франківська область може перейти в "жовту зону" карантину. Також карантин послаблять і в Закарпатській області.

Також «Знай.иа " писав, що Кабмін поки не буде вводити тотальний локдаун, але ситуація напружена: Денис Шмигаль подякував місцевій владі. В ході засідання уряду прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив про нинішню ситуацію із захворюванням COVID-19 і ймовірні плани на найближче майбутнє. Йшлося про можливість запровадження Всеукраїнського локдауну.