Російський виконавець і соліст групи "Руки вверх!" Сергій Жуков розповів історію про героїчний вчинок лікарів.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Сергій Жуков заявив, що справжні герої існують не на сторінках коміксів або телеекранах, а живуть серед нас. Виконавець розповів про страшну подію, яка сталася в одній з лікарень Росії.

У кардіоцентрі спалахнув дах і рятувальники почали негайну евакуацію медперсоналу і пацієнтів. Пожежі присвоїли підвищений рівень небезпеки. Однак, в цей час в операційному команда хірургів почала відкриту операцію на серці, яку перервати було неможливо.

"І вони продовжують оперувати прямо під час пожежі. В результаті провалюється дах, відключається електрика! Пожежники простягають окрему лінію від генератора, щоб обладнання в операційній працювало, і продовжують проливати будівлю!",- написав Жуков.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Коли в приміщення почав проникати сильний запах гару, рятувальники принесли хірургам дихальні апарати, щоб ті продовжили операцію. У підсумку, операцію вдалося успішно завершити-пацієнта разом з лікарями евакуювали на вулицю, а пожежу загасили.

Один з лікарів, який перебував тоді в операційній, заявив, що вибору про те, щоб перервати операцію не було – вони просто робили свою роботу. Він також зазначив, що їм було страшно, проте це не завадило врятувати життя пацієнта.

Нагадаємо, що російська група "Руки вверх" дала багатотисячний концерт у столиці Білорусі Мінську.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Жуков з "Руки вверх" просить про допомогу: "Розшукується!".

Також Знай.uа писав, що Жуков з "Руки вверх" показав себе в молодості і заговорив про розвал Росії.