Шведська модель і блогерка Наташа Краун показала величезні сідниці у всій красі.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Наташа Краун відома у світі не через успішну модельну кар'єру, а завдяки неймовірно величезним сідницям, які удостоїлися титулу найбільших у світі. Дівчина вважає, що сідниці – це її головна родзинка, тому буквально кожен її пост в соцмережах присвячений саме їм.

На цей раз Наташа Краун вирішила не обтягувати гідність тісними лосинами, а дала їм свободу, надівши коротенькі шортики малинового кольору. Вони були настільки маленькими, що більше нагадували труси, ніж елемент домашнього одягу.

Пост Наташі Краун в Instagram / скріншот
Пост Наташі Краун в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У такому вигляді блогерка прогулялася по своїй терасі, акцентувавши особливу увагу на тремтячих сідницях. Не дивно, що такий пост зібрав десятки тисяч лайків і масу хвалебних коментарів від шанувальників.

Варто відзначити, що найчастіше Наташа Краун показує відеоролики, на яких обтягує свої сідниці штанами або лосинами. Більш того, найчастіше вони просто не налазять через величезні розміри п'ятої точки.

Нагадаємо, що сербсько-шведський блогер Наташа Краун показала як трясуться її величезні сідниці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа з найбільшими сідницями в світі викупала свою гордість в Леопарді.

Також Знай.uа писав, що володарка неймовірно пишних форм, шведська модель Наташа Краун похвалилася відвертими кадрами своєї п'ятої точки.