У лютому поточного року українці заплатили за житлово-комунальні послуги 24,9 млрд.грн (це 91,3% нарахованих за цей період сум).

Про це говорять дані Державної служби статистики України.

скріншот
скріншот

Повідомляється, що на кінець лютого цього року заборгованість населення Укоаіни по сплаті за постачання і розподіл природного газу склала 34,2 млрд. грн, за постачання теплової енергії та гарячої води – 27,4 млрд. грн, за постачання та розподіл електричної енергії - 8,0 млрд. грн, за централізоване водопостачання та водовідведення - 6,0 млрд. грн, за управління багатоквартирним будинком – 5,4 млрд. грн, за надання послуг з вивезення побутових відходів – 1,1 млрд. грн.

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 та від 27.06.2003 № 976 у лютому 2021р. з населенням було укладено 4,3 тис. договорів з погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 34,2 млн. грн. Сума внесених платежів з урахуванням довгострокових договорів, склала 21,1 млн.грн.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

скріншот
скріншот

скріншот
скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дешевшають одні яєчка: українцям показали нові ціни на продукти, скільки віддамо за найважливіше

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мільйони українців залишилися без роботи в карантин: скільки людей втратили дохід, дані Держстату

Також «Знай.иа " писав, що Скільки українці витрачають на комуналку і їжу при середній зарплаті: дані Держстату