Стало відомо про те, що померла мати Блаженнішого Святослава. Сталося це 12 квітня 2021 року від тривалої, важкої хвороби.

Таким чином повідомляється, що мамі Блаженнішого Святослава було 73 роки. О 19:00, 12 квітня відбудеться Парастас по жінці в поминальному храмі святих Володимира та Ольги в місті Стрий.

Блаженніший Святослав, фото: особистий архів
Блаженніший Святослав, фото: особистий архів

Сам процес похорону розпочнеться у вівторок, 13 квітня об 11:00 в тому ж храмі.

Син жінки розповідає, що його мама практично все своє життя пропрацювала в музичній школі, і була викладачем по фортепіано.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"До нас додому приходили учні і постійно звучала музика. Навіть коли мама займалася домашніми справами, наприклад, готувала їжу на кухні, то завжди в сусідній кімнаті грали студенти на фортепіано" - розповідає Блаженніший Святослав.

Також глава УГКЦ розповідає, що мама раніше його брала часто на роботу, так як не було з ким залишити, тому всі ті коридори музичної школи пам'ятає досі, і це було місце де він ріс.

Свічка скорботи, фото: скріншот
Свічка скорботи, фото: скріншот

Догляд матері трагічна подія для кожної людини. Рідні та близькі принесли чоловікові і його родині співчуття.

Нагадаємо, на похоронах президента померло 45 осіб, серед яких Мати і четверо дітей. Нещодавно в Танзанії пройшли похорони президента Джона Магуфулі, на які прийшли сотні людей. Через величезне скупчення народу, на стадіоні в місті Дар-ес-Салам сталася масова тиснява, в результаті якої загинули 45 осіб.

Як повідомляв "Знай.ua", " підробляв охоронцем": тіло зірки "Глухаря" знайшли через місяць після загибелі

"Знай.ua" писав, померла рідна жінка Володимира Остапчука, шоумен не стримався: "Встиг попрощатися"