Відомий російський ведучий і шоумен і чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін опублікував раритетне відео з 1978 року, як артистка співала космонавтам.

Пугачова виконала пісню для космонавтів Георгія гречка і Юрія Романенка в далекому 1978 році. До слова, коли Примадонна була вже дуже популярною співачкою, її майбутньому чоловікові Максиму Галкіну на той момент було всього два роки.

"З Днем Космонавтики вас, дорогі Передплатники! На цьому відео Алла в 1978 році вітає наших космонавтів, легендарних Георгія гречка та Юрія Романенка! #денькосмонавтики", - написав Галкін.

На відео Пугачова виконує пісню для легендарних космонавтів, а вони її дякують.

"Доля, прошу, не пошкодуй добра. Терпима будь, а значить будь добра. Бережи мене, і під своєю рукою, дай щастя мені, а значить дай спокою. Дай щастя мені. Тій жінці, яка співає", - заспівала Пугачова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від таких незвичайних і забутих кадрів з молодою Пугачовою відзначили зворушливе відео, її красу і зізналися, що у них мурашки по шкірі під час прослуховування.

"Всякий раз коли слухаю цю пісню, величезні мурашки по всьому тілу. Обожнюю Аллу і її голос.❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Це неймовірно зворушливо і красиво❤️", " Боже!!! Вона-прекрасна!!!!🔥 ", "Тільки заради цього моменту в житті варто було стати космонавтом!!!! 😍 😍 😍 люблю Аллу! Можна сказати навіть-обожнюю!!! ❤ ❤ ❤ ", "Це неймовірно зворушливо і красиво❤️", " яка красива Алла. 🌱 ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, 71-річна Пугачова вразила схожістю з 67-річною Вайкуле.

Як повідомляв "Знай.uа", Галкін змусив Пугачову стрибати і гратися немов юну бешкетницю.

Також "Знай.uа" писав, що на шоу Галкіна Ларису Доліну образила юна зірка TikTok.