До випускного балу в Школі леді залишилися лічені тижні. І педагоги перейшли до активної фази підготовки учасниць "Від пацанки до панянки"(Новий канал) до життя поза стінами навчального закладу. Цей тиждень дівчата провели в боротьбі за лідерство, а заодно постажувалися в санаторії. За хорошу роботу їх чекало заохочення.

"Лідери жили в номері "люкс", – розповідає завуч школи леді Ірина Зайцева. - А решта - не в кращих умовах. І ми зробили це спеціально, щоб показати, що в житті всі вчинки повертаються. Чим більше зусиль ти прикладаєш, тим більше бонусів отримуєш.

Частину "пацанок" поселили в підвал з матрацами на підлозі замість м'яких ліжок.

"Мені не говорили, що я буду спати в такому сараї, – скаржилася Лера #Кім Паригіна. - Я не хотіла там ночувати. Було відчуття, що перебувала вдома у алкоголіків".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Але не всім підвал здався таким похмурим.

"У дитинстві в моєму будинку не було ні води, ні нормального ремонту, – розповідає Олена #Зая Питин. - І кімната виглядала приблизно як ця. І я там не просто жила, а навіть примудрялася радіти".

Раніше ми повідомляли, перероблена "пацанка" Покрищук вийшла з себе через зраду.

Як повідомляв "Знай.uа", учасницю" Від пацанки до панянки " перехожі врятували від вірної загибелі.

Також "Знай.uа" писав, що учасниці "Від пацанки до панянки" опинилися під загрозою.