Відома супермодель і зразкова мама Джіджі Хадід стала засновницею нового тренда, який продовжує набирати популярність в TikTok.

Дівчина створила пасту, для приготування якої необхідна горілка. Однак сама Джіджі "відсутня" в цій соціальній мережі. У неї є аккаунт з сотнями тисяч шанувальників, проте відео там немає. Для приготування двох порцій нам знадобляться наступні інгредієнти: 50 мілілітрів оливкової олії, один зубчик часнику, цибулина, далі чверть склянки томатної пасти, половина склянки жирних вершків, чайна ложка червоного перцю пластівцями, ст.ложка горілки, стільки ж вершкового масла, 1/4 склянки пармезану, а також паста, базилік і за смаком сіль з перцем.

Приготування починається з цибулі, який слід дрібно нарізати, і разом з часником підсмажити на великій сковороді. Туди ж додається томатна паста і гаситься все протягом десяти хвилин. Після цього вже можна додати горілку і продовжити гасіння (7 хвилин).

На наступному етапі додаються вершки, сіль і перець, суміш перемішується до моменту, поки соус не загусне. Потрібно відварити пасту, проте не зливати всю воду і залишити десь 50 мілілітрів. Додати пасту і вершкове масло в готовий соус, перемішати. Потім присипати готову італійську пасту базиліком, пармезаном і можна подавати.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, рецепт варених Сирників від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "Дієтичний"

Як повідомляв "Знай.ua", ідеальні сирники від Лесі Нікітюк: як приготувати за особливим рецептом без яєць

Знай.ua писав, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків