Ворог їх не помітить, але вони бачать все: будні української розвідки на передовій

У 93-й ОМБр Холодний Яр розповіли про те, яка зараз обстановка на передовій, а також до чого готуватися і чого очікувати. Розвідка продовжує відпрацьовувати елементи прихованого переміщення у складі тактичних груп.

Військові, фото: Facebook
Військові, фото: Facebook

Невідомий відкрив вогонь по живих "мішенях" біля центру вакцинації, вижили не всі

У Парижі невідомий відкрив стрілянину біля місцевої лікарні, в результаті чого загинула одна людина. За інформацією очевидців, зловмисник здійснив близько шести пострілів, після чого зник з місця події на велосипеді.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Місце стрільби / скріншот з відео
Місце стрільби / скріншот з відео

Українці пропонують встановити лічильники на тепло: "Змушені переплачувати"

Українці пропонують встановити лічильники для опалення в багатоквартирних будинках, а також зменшити тарифи на тепло. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України.

опалення, скріншот з відео
опалення, скріншот з відео

За яких умов працюватиме курорт Буковель – у Раді назвали чіткі вимоги

Красномовні фото і відео, зроблені під час новорічних свят у натовпі відпочиваючих на території гірськолижного курорту Буковель досі пам'ятають тисячі українців. Однак, після короткочасної перерви ГК днями відкрився знову.

Буковель - фото bukovel.com
Буковель - фото bukovel.com

Українці хочуть ввести зворотну силу штрафів для копів

Українці пропонують ввести зворотну силу штрафів проти поліцейських. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини