Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не надто часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Стало відомо, що чоловік брав участь в шоу "Ліпсінк батл", тому і приміряв жіночий образ, будучи в туфлях, чорній сукні, білосніжній чалмі і з червоною помадою на губах. Він виступив під хіт Джамали"History Repeating".

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

Влад Яма виставив дві фотографії з таким зовнішнім виглядом, поруч з ним знаходяться 5-річний син Леон і дружина Лілія.

"Така у татка робота...🙊 Кохана @liliya_yama дякую за підтримку і розуміння!.🤗 А синок вже все забув... сподіваюся, що @1plus1_ua", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Ви Найкращі ‼️ 😄🤪🤪🤪🤩😂😅💥💯🔥🔥🔥", "Дуже симпатична.🙌👏", "Жінка красива😂❤️", "Неймовірно! 😮😮😮😮", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Влада Ями засвітила роздягненого чоловіка на задньому фоні: "Це взагалі що?". Зіркова сім'я вирішила сходити на шопінг разом, щоб вибрати мамі джинси. Підсумок примірки ви можете спостерігати на відео.

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма в міні-сукні приголомшив змінами: червона помада і борода

Знай.ua писав, дружина Влада Ями ледве влізла у вузькі джинси, сміється вся сім'я: "У нас істерика".