Ведуча YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай взяла інтерв'ю у незвичайних гостей: вченого і священика. Саме православний експерт отець Павло Островський і розповів про неправильне трактування Писання.

"Найпоширеніша помилка, що чоловік глава дружини і дружина повинна повністю безприкослівно підкорятися. Такі слова правда є в Святому Письмі, але вони вирвані з контексту. Там є, що чоловік глава дружини, але додано: як Христос глава церкви. А ми знаємо як Христос глава церкви - він помер за нас, і завжди він був дуже делікатний, дуже уважний. Ось такий же і чоловік повинен бути глава сім'ї. Він повинен любити дружину дітей, бути делікатним, уважним, ніжним. І в цьому плані це верховенство завойовується. Ти повинен завоювати це, дружина повинна бути підкорена тобою", - каже священик.

Отець Павло Островський розповів, що бачить, як дружина йому підкоряється, але він цього ніколи не хотів і не вимагав ніколи. І це відбувається природно, як і те, що йому хочеться свою дружину захищати.

"Дружина берегиня вогнища. Згоден з цим. Однак воно теж вирвано з контексту. Чоловік запалює вогнище. Неможливо зберігати згаслий вогнище. Або навіть який не запалений. Чоловік запалює, а дружина зберігає. А у нас як прийнято, що дружина повинна запалювати: ти моя муза", - каже священик.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше ми повідомляли, вчений і священик повідали про Ісуса і екстрасенсів.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна перейшла з сосків на мозолі, допоміг атеїст і священик.

Також "Знай.uа" писав, що колишня Козловського Раміна вийшла на вулицю без білизни