Відомий український тренер, а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова вирішила поділитися тренуванням, яке зробить ваш живіт плоским. Такому позаздрить будь-який спортсмен.

Марина Боржемська розповіла про це у своєму новому пості в соціальній мережі Instagram. Для того, щоб втілити бажане в життя, потрібно регулярно займатися спортом, а також, що теж дуже важливо - правильно харчуватися.

Жінка розписала кілька вправ, які точно допоможуть вам в цьому.

✅Біг на місці з підняттям колін. Руки перед собою. Бігаючи на місці, коліном необхідно доторкнутися до долоньки. Час виконання - 1 хвилина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

✅Помах ногою. По черзі, необхідно круговим рухом "вгору-вправо «правою ногою зробити 15 помахів і рухом» вгору – вліво" лівою ногою теж 15 помахів. Руки на поясі або в сторони. Час - 1 хвилина.

✅ Втягування живота. Руки кладете на стегна, і згинаєте трохи коліна. На видиху починаєте втягуєте живіт, і на рахунок п'ять повертаєте у вихідне положення. Виконуєте 1 хвилину.

✅Ну, і звичайно ж, куди без планки. Стаєте на коліна, спираєтеся на руки, і стоїте так протягом 30 секунд.

Якщо продовжувати виконувати ці не складні вправи регулярно, тоді це перетворить ваш животик, і допоможе добре виглядати влітку на пляжі.

Не варто забувати і про правильне харчування, адже це має велике значення в схудненні.

Потрібно їсти продукти, в яких міститься багато клітковини. Також, в якості перекусу можна спробувати свіжі фрукти-цитруси, яблука і груші.

Білкові продукти. Без них неможливий нормальний обмін речовин. Включайте в меню нежирну рибу, м'ясо курки, яєчні білки, горіхи і т. д.

Раніше ми повідомляли, колишня Узєлкова Боржемська після розлучення зайнялася собою, важливі поради від тренерки.

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Узелкова Боржемська розкрила секрет ідеальних сідниць.

Також "Знай.ua" писав, що тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала молоду маму, повірили не всі.