У мережі розповіли історію про жінку, якій вдалося розшукати свого рідного батька, але, як виявилося, йому дочка була не потрібна.

Батьки дівчини прожили в шлюбі 18 років, після чого прийняли рішення розійтися. Вона тоді вчилася вже в університеті, і їй доводилося вчити пари, і доглядати за мамою, так як вона болісно переживала розрив.

Українці, фото: скріншот з відео
Українці, фото: скріншот з відео

Минув час, мама залишила ситуацію в минулому, а тим часом Таня закінчила університет і навіть знайшла вже роботу. Жили жінки удвох, і постійно намагалися кликати гостей, або самі кудись ходили.

В один момент дівчина відчула, що їй не вистачає батька, і вона почала шукати його номер, щоб зателефонувати. Той здивувався, і почав питати, чи не сталося нічого.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На наступний день вони зустрілися в раніше улюбленому кафе, щоб поговорити.

Кафе, фото з відкритих джерел
Кафе, фото з відкритих джерел

"Батько розповів, що у його нової дружини троє дітей і четверо онуків. Всі вони дружні і часто збираються разом. Із захопленням він розповідав, як вони закінчили ремонт у однієї з дочок, а потім переключився на садок, інших дітей» - каже дівчина.

Коли Таня вирішила розповісти про те, як живуть вони з мамою, той лише байдуже вислухав, і продовжив розповідати про онуків. Дочки це набридло, і вона вирішила запитати безпосередньо, невже йому зовсім нецікаво про них нічого.

"Знаєш, дочко, ти мене прости звичайно, але, коли я жив з вами, я не відчував себе чоловіком, і людиною. Твоя мама припиняла всі мої спроби висловлювати себе" - заявив батько.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Тані стало прикро, і вона сказала, що це не привід відмовлятися від власної дочки. Чоловік пообіцяв виправити ситуацію.

Перший час вони і в правду зідзвонювалися, але, у зустрічах чоловік відмовляв, знаходив відмовки.

Подруга порадила залишити його в спокої, якщо йому це не потрібно, Нехай живе далі своїм життям. Так Таня і зробила.

Через деякий час в її житті з'явився Андрій, він був її начальником. Різниця у віці становила 13 років, але, з ним було дівчині спокійно, і вона зрозуміла, що це ідеал.

"Мені так не вистачає тата, я не можу змиритися з його відсутністю. А Андрій ставиться до мене дбайливо и ніжно. Допомагає і словом і ділом. І все ж я сподіваюся, що коли - небудь мій рідний батько зрозуміє, чого його дочка потребує, і ми знову з ним станемо близькими людьми" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, раніше Пішов з життя видатний захисник України-вчив найвірніших вихованців

Як повідомляє портал "Знай.ua" Погіршення самопочуття або летальний результат: МОЗ попередив про наслідки вакцинації

Також "Знай.ua" писав, що У Франківську померла талановита викладачка: серце віддала дітям