У новому випуску романтичного реаліті" Холостяк " головний герой харківський бізнесмен Михайло Заливако попросив дівчат на тиждень відмовитися від макіяжу, щоб привернути увагу до важливої проблеми.

"Міша вирішив привернути увагу до проблеми тестування косметики на тваринах закликавши учасниць прожити тиждень не використовуючи звичайні косметичні засоби. Дівчата, а ви, вибираючи косметику, звертаєте увагу, чи тестується вона на тварин?",- сказано в повідомленні.

Міша розповів, що вирішив не користуватися косметикою заради важливої ініціативи і навіть показали реквізити для допомоги "будинку врятованих тварин".

"Я б хотів, щоб цей тиждень ви не користувалися косметикою. Такого роду заклик зможе звернути увагу на цю проблему. У 21 столітті все ще звірі страждають", - говорить Міша.

Учасниця Катя зізналася, що раніше "взагалі про це не замислювалася".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Є косметика, яка не тестується на тваринах, я думаю я зможу прийти до цього", - каже дівчина.

Джессіка зазначила, що якщо цим вони зможуть зробити світ кращим, то вона буде тільки рада, хоч і зазначила, що не всі будуть шикарно виглядати без косметики.

"буду сірою мишкою з ось такими дрібними очима", - сказала дівчина.

Раніше ми повідомляли, екс-учасниця "Холостяка" Ліза Крутікова не витримала поцілунків Михайла Заливако з іншими.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Михайло Заливако показав, з ким проводить вільні вечори.

Також "Знай.uа" писав, що Юлія " Зайка "зробила все за" Холостяка " Михайла Заливако.