Стало відомо про те, що учасник шоу "Холостяк", а також репер Тіматі вирішив виміряти своє зростання. Глядачі почали насміхатися над тим, що він збрехав в одному з випусків проекту.

Справа в тому, що музикант помірявся зростанням з однією з учасниць, яка бореться за його серце, і дівчина виявилася вище його.

Тимур Юнусов (справжнє ім'я) також вирішив назвати свій реальний зріст, скільки у нього сантиметрів. Це почали активно обговорювати після випуску, адже, глядачі не повірили, що його зріст становить 175 сантиметрів, і репер зняв все на камеру.

"Вибачте, що я ввів вас в оману. Я сказав, що мій зріст 175 см.Я тільки зараз поміряв – він 174" - заявляє «холостяк» в ролику.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зростомір показав позначку в 176 сантиметрів, але, через висоту волосся і підошви він вирішив провести перерахунок:

"174 см виходить, мінус 3 см взуття і 3 см прича, 180 см мінус 6 см це 174 см".

Але, інтернет знову насміхається над репером, і жартує, що йому потрібно зайнятися математикою, так як він вдруге порахував все неправильно.

Раніше ми писали про те, що учасниця проекту" Холостяк " з Тіматі Маша Вебер, яку вже встигли запідозрити в перемозі на популярному шоу, подружилася з дочкою головного героя Алісою.

Як повідомляв портал Знай.ua, "холостяк" Тіматі більше не" вивозить "напівголих учасниць:"мені валокордин і спати".

Також портал Знай.uа писав, що Єгор Крід зробив вибір за" Холостяка "Тіматі –" нещира " учасниця покинула проект.