Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки нав'язливі дзвінки, але і вимоги конфіденційної інформації.

Цього разу українці скаржаться, що навіть простим українцям надходять дзвінки від банку, вони носять постійний характер і від них не можна позбутися. Відповідний відгук клієнт опублікувала на сайті Мінфін.

"Я ніколи не була клієнтом Приват банку, і завжди з недовірою ставилася до цієї організації і обходила її, навіть платежі за нього не здійснювала, тому ніколи не надавала Привату свій номер телефону, але вже досить довго отримую дзвінки з пропозиціями оформити якусь там карту, голд, то взяти кредит, при чому після того, як подзвоню на гарячу лінію, витрачу свій час, обіцяють видалити мій номер і не дзвонити більше, але приблизно через місяць знову беруться за своє і знову дістають дзвінками", - пише клієнтка.

І ось знову двічі дзвонила на гарячу лінію, щоб відчепилися від мене, але зараз ви тільки уявіть ,щоб з'єднали з оператором і відчепилися від мене з наступними дзвінками, я повинна була спочатку дати згоду на обробку своїх персональних даних, і з якого дива, банк мене діставав, а щоб обговорити цю ситуацію і припинити маєш ще й згоду на обробку персональних даних надати.Це просто скотство, або шахрайство, що полягає в телефонному терорі з метою вивідування персональних даних сторонніх людей для своїх цілей, спочатку дістаємо, а потім, щоб відстали людина повинна надати згоду на обробку його персональних наданих.

Приват банк, тероризуючи і спамлячі сторонніх людей своїми дзвінками ви порушуєте законодавство, і невже з вами вже ніхто не хоче мати справи і нічого у вас оформляти, що ви до того дійшли, що збираєте невідомо де номери телефонів сторонніх осіб і третіруете їх дзвінками з нав'язуванням своїх послуг і не хочете залишити в спокої? Що ви собі дозволяєте і скільки ви будете це продовжувати?",- пише Українка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У банку відреагували на повідомлення і написали, що детальніше розберуться в ситуації.

Раніше ми повідомляли, ПриватБанк роздає дані українців, як на ярмарку, новий номер вже не допоможе.

Як повідомляв "Знай.uа", виверти банків на кредитах викрили, як не потрапити на гігантські відсотки.

Також "Знай.иа" писав, що ПриватБанк закриває відділення по всій Україні.