Відома українська співачка Аліна Гросу показала магію перетворення, зробивши макіяж перед камерою.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Після важкого розлучення з першим чоловіком Аліна Гросу практично не з'являлася в соціальних мережах. Однак нещодавно дівчина заявила про нову закоханість і початок відносин з актором Романом Полянським. Пара не приховує своїх почуттів перед публікою і постійно радує шанувальників співачки кумедними роликами.

Цього разу Аліна Гросу вирішила записати сольний відеоролик, на якому показала магію перетворення. Спочатку вона постала перед шанувальниками без макіяжу, після чого на камеру почала наносити тональний крем, рум'яна, підводку та інше. Результат приємно здивував - співачка стала виглядати свіжіше, а погляд став більш зухвалим.

"Пластика без пластики 😅 макіяж на випадок "виносила сміття, зустріла колишнього" 😊", - написала Гросу під відео.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шанувальники Аліни Гросу прийшли в захват від такого формату, засипавши її масою компліментів в коментарях. Багато відзначили, що дівчина і без макіяжу виглядає добре і молодо.

Нагадаємо, що Аліна Гросу запропонувала шанувальникам вибрати найкраще її фото, інтригуючи новинками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу підняла шанувальникам настрій новим відео з Романом Полянським.

Також Знай.uа писав, що Аліна Гросу розкрила головний секрет всіх дівчаток: "коли він думає...".