Український "Холостяк" і пілот Макс Михайлюк поділився з шанувальниками новим фото і заінтригував анекдотом.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що минулого року Макс Михайлюк став десятим українським "Холостяком". На проекті його серце підкорила блогерка і майстер спорту з гімнастики Дарина Ульянова, проте їхні стосунки не склалися. Тепер пілот чекає дитину від іншої коханої Дарини Хлистун, з якою разом вже досить давно.

Крім особистого життя в соціальних мережах Михайлюк показує просто знімки з роботи або жартує з шанувальниками. Цього разу "холостяк" постав у повністю чорному костюмі верхи на вінтажному мопеді в одній з київських фотостудій. Незважаючи на те, що там відбувалася фотосесія з коханою, Макс встиг зробити кілька індивідуальних знімків.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Знаєте анекдот про мопедик?😅 Так от, це не той мопедик🤣", - написав Михайлюк під фото.

Що цікаво, це вже не перший жарт від пілота-раніше він вже пообіцяв розповісти фанатам анекдот про слоника, якщо його фото набере 100 тисяч лайків, проте вони так і не дочекалися відповіді.

Нагадаємо, що переможниця "Холостяка" Даша згадала зраду Макса і ледве втримала голі груди в руках.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяки" Михайло Заливако і Макс Михайлюк відірвалися разом.

Також Знай.uа писав, що Макс Михайлюк став першим запрошеним гостем на пост-шоу"Як вийти заміж".