Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Мета: показати, що борщ - це не просто страва. Це історія, яка є дуже цінною для українців. І ось вчора, в Нью-Йорку, об'єдналися Україна, Штати і Мальдіви для того, щоб приготувати борщ у двох варіаціях. Пісний на бульйоні з білих грибів, з гострим соусом, запеченим буряком і фрешем з яблук (яблука, щоб символізувати Нью-Йорк)", - написав Євген Клопотенко.
Також кулінарний експерт зазначив, що цей борщ готувала українська команда, яка складалася з генерального консула України в Нью-Йорку Олексія Голубова, представника Українського конгресового комітету Андрія Добрянського, а також Почесного консула України в Пенсільванії Ірини Мазур.
Друга ж команда, міжнародна готувала свою варіацію борщу. Це було зроблено, щоб дати зрозуміти - борщ здатний об'єднати світ і зберегти в собі сильний український елемент. Борщ був приготований з копченим тунцем, що є відсиланням до Мальдівського національного супу, постійним представником України при ООН Сергієм Кислицею і постпредом Мальдівської Республіки Тільмізою Хусейн.
Нагадаємо, Євген Клопотенко виведе український борщ на світовий рівень, перша мета — Нью-Йорк
Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко перетворив звичайну яєчню в ізраїльську шакшуку: "Кайф"
Знай.ua писав, Євген Клопотенко нагодував Ірину Федишин мертвими бджолами, а вона і рада