В автомобілях компанії Ілона Маска Tesla виявили нову голосову команду. Так, якщо в машині сказати фразу Open butthole ("Відкрий дупу"), голосовий помічник відкриє порт для зарядки смартфона, багажник або бардачок.

При цьому, якщо користувач машини скаже фразу Close butthole ("Закрий дупу"), то порт для зарядки або бардачок закриються назад. Схоже, Ілон Маск залишив водіям таку смішну "пасхалку".

Судячи з опублікованого в мережі відео, команда працює лише на певних моделях Tesla, включаючи Model S і Model 3. У деяких випадках фраза відкриває багажник, тому не рекомендується її вимовляти під час руху авто.

Як відомо, компанія анонсувала нову версію Tesla Model S, яка крім оновленого зовнішнього вигляду і технічних поліпшень отримає бортовий комп'ютер з продуктивністю 10 терафлопс. У систему встановлено Stardew Valley, Cuphead, Fallout Shelter і The Witcher 3: Wild Hunt. За словами Маска, обчислювальної потужності вистачить навіть для гри в Cyberpunk 2077.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Tesla врятувала життя військового від нахабного викрадача, рахунок йшов на секунди.

Як повідомляв портал Знай.uа, електричний "Запорожець" розганяється до 100 км на годину: українець створив диво техніки і втер носа Ілону Маску.

Також портал Знай.uа писав, як компанія Ілона Маска вживила чіп у мозок мавпи: тепер грає у відеоігри силою думки.