В Україні найближчими днями прогнозують похолодання та можливі снігопади в деяких областях.

Про це свідчить інформація з погодного ресурсу Ventusky.com.

Повідомляється, що ймовірні снігопади українцям варто очікувати в період з 14 по 18 квітня. Зокрема, негода торкнеться західних регіонів України. Після цього піде пауза на пару днів, а вже 20 квітня знову повернуться сильні снігопади на Заході і в деяких центральних областях.

За прогнозами синоптиків, висота снігового покриву може досягти від 1 до 5 сантиметрів. Крім цього, 20 квітня можливі снігопади в Чернігівській і Сумській областях.

14 квітня / фото : ventusky.com
14 квітня / фото : ventusky.com

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

15 Квітня / фото : ventusky.com
15 Квітня / фото : ventusky.com

16 Квітня / фото : ventusky.com
16 Квітня / фото : ventusky.com

17 квітня / фото : ventusky.com
17 квітня / фото : ventusky.com

18 Квітня / фото : ventusky.com
18 Квітня / фото : ventusky.com

20 Квітня / фото : ventusky.com
20 Квітня / фото : ventusky.com

Відомо, що в квітні і травні погода буде дуже мінливою. Синоптики попереджають, що змінюватися вона буде кожні 4-5 днів. Однак після 15 квітня кількість теплих днів значно зросте, і завдяки цьому буде легше переносити коливання температур.

Варто нагадати, що в середу, 14 квітня в західних областях буде хмарно і дощитиме. На решті території країни хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів.

Нагадавши, Квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про " тепловий вибух "у квітні:"сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.