У Челябінській області (Росія) школярі врятували вуличного собаку, який опинився в пастці на льоду посеред річки Аше.

Відео порятунку пухнастика було опубліковано місцевим телеканалом "ТВЖ" на YouTube. Повідомляється, що інцидент стався в Аше. Собака бігав по величезній крижині, яку стрімко відносило бурхливим потоком. Судячи з усього, бідолаха був вкрай наляканий тим, що відбувається.

собака, скріншот з відео
собака, скріншот з відео

Зате підлітки, які стали очевидцями події, не розгубилися. Діти дочекалися моменту, коли крижину прибило до берега, підманили тварину і підняли її наверх.

У соцмережах місцеві жителі подякували підліткам за сміливість і співчуття.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що чоловік вигуляв свиню на повідку по спальному району Києва і став зіркою соцмереж. На відео видно, як свинка на прізвисько Маргоша бігає між багатоповерхівками і навіть намагається "познайомитися" з собаками.

Нагадаємо, медсестра московської лікарні №52 запропонувала допомогу у виготовленні отрути для собак після того, як жителі підмосковного мікрорайону Путілково поскаржилися на сусідів, які не прибирають за вихованцями.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.

Також портал Знай.uа писав, що гвардійська собака на Ім'я Ніка допомогла знайти і повернути маленького хлопчика додому.