Королева Великобританії Єлизавета II через 4 дні після смерті чоловіка принца Філіпа змушена відвідати перший робочий Захід. Про це повідомляють Press Association.

До цього передбачалося, що її величність буде знаходиться в жалобі 30 днів. Однак 94-річна королева влаштувала аудієнцію для камергера і нагородила його Королівським вікторіанським ланцюгом.

Крім того, Єлизавета II брала участь в офіційному заході з нагоди відходу Вільяма Пила з поста лорда-камергера при королівському дворі. Press Association вказує, що повернення Єлизавети II до виконання своїх обов'язків свідчить про її "глибоке почуття обов'язку" перед країною.

Королева Єлизавета II і принц Філіп, фото: Getty Images
Королева Єлизавета II і принц Філіп, фото: Getty Images

Піл працював на посаді більше 14 років і покинув пост 1 квітня. На посаді лорда-камергера його змінив колишній глава служби контррозвідки МІ - 5 Ендрю Паркер. Після вступу на посаду Паркер в силу своєї посади повинен приступити до організація похорону герцога Единбурзького Філіпа.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Похорон принца Філіпа відбудеться в суботу, 17 квітня. Він був поруч з королевою протягом всього її 69-річного правління.

Королева Єлизавета II і принц Філіп, фото: Getty Images
Королева Єлизавета II і принц Філіп, фото: Getty Images

Раніше ми повідомляли, хто насправді батько, архівне фото принца Філіпа розвіяли чутки про спорідненість принца Гаррі.

Як повідомляв "Знай.uа", принц Вільям зворушив світ ніжними спогадами про дідуся Філіпа, але Гаррі поруч немає.

Також "Знай.uа" писав, що як покійного принца Філіпа приймали в Києві 48 років тому, коні, ставки і падіння принцеси.