Стало відомо про те, що на сайті президента України з'явилася Нова петиція, яка стосується забезпечення прав споживача, виконання Закону України Про комерційний облік комунальних послуг.

Автором став Дрозд Валерій Андрійович, і він пише:»вимагаю негайно розробити і впровадити закони і законодавчі акти, для впровадження поквартирного обліку теплової енергії".

Як приклад за його словами можна використовувати досвід країн Європейського Союзу, де це вже давно було впроваджено.

В Україні велика кількість будівель, у яких вертикальне розведення системи опалення, і при цьому відсутня законодавча база для поквартирного обліку теплової енергії, що сильно порушує права українців як споживачів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Валерій Дрозд вимагає, щоб це терміново було виправлено, для цього і створив петицію.

Отоплення, фото pxhere
Отоплення, фото pxhere

За добу їй вдалося зібрати 33 підписи, з 25 тисяч необхідних. У ініціативи ще є три місяці для того, щоб підтримати автора, і тільки тоді президент України Володимир Зеленський буде зобов'язаний її розглянути.

Нагадаємо, раніше В Україні заговорили про скасування ЖКГ на карантині - чи збудеться насправді.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українці просять повернути гроші за всі оплачені комунальні послуги: "20% на кожного". Петиція з'явилася на сайті президента України.

Також "Знай.ua" писав, що Перехід на зимовий час вимагають скасувати, українці в розпачі: "незручно для 80% громадян".