Відомий телеведучий, вдівець співачки Жанни Фріске і близький друг українського президента Володимира Зеленського Дмитро Шепелєв незважаючи на паузу в творчій діяльності продовжує радувати своїх відданих шанувальників різними історіями з зіркового життя.

Цього разу Дмитро поділився одкровеннями про стосунки в його міцній і дружній сімейці. Також ведучий розповів, як його старші діти прийняли нову дитину.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

"Ви часто запитуєте в коментарях, як діти прийняли малюка. По-різному починаючи з моменту очікування. Лада як дівчинка дуже чекала, мріяла скоріше побачити і взяти на руки. А ще дуже хотіла встигнути покататися разом з мамою з гірки, поки ще не зійшов сніг (адже мама чекала на дитину і на гірку піти не могла).

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Платон переймався сильніше. Зізнався мені, що сильно хвилювався за те, що з народженням вся увага дістанеться малюкові. Я пообіцяв, що нічого не зміниться і наші з ним звичні ритуали залишаться колишніми.

І все ж, перед самим народженням, Платона накрило на стільки, що мені довелося скасовувати деякі його заняття - він просто не знаходив сили зосередитися - сильно переймався.

Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

День, коли діти вперше побачили малюка, Я ніколи не забуду. Така цікавість, така ніжність, добра радість і, нарешті, спокій: всі вдома і "загрози" виявляється жодної немає. Діти тепло прийняли нову дитину, за що я їм дуже вдячний.

Ще до народження ми з Катею часто розмовляли зі старшими, що бажання мати ще одну дитину - це наше рішення, наша відповідальність, наше бажання. Проговорювали, що діти зовсім не зобов'язані любити цю нову людину і няньчитися з нею, проте ми будемо раді, якщо вони полюблять її та проявлять терпіння.

І зараз, дивлячись на старших дітей, я дуже ними пишаюся - вони чудово проявили себе, прийняли немовля з розумінням і навіть з гумором. Платон ніжно гладить його по голові і цілує, а Лада попросила нову дитину, наступну. Ми поки промовчали.", - пише Дмитро Шепелєв.

Раніше повідомляли, сестра загиблої Жанни Фріске написала зворушливе послання її синові: "Ти все зрозумієш".

Як повідомляв Знай.uа, вдівець Фріске Шепелєв згадав про скандал в пологовому будинку: "Вколоти надумали?! Я вам зараз покажу....".

Знай.uа писав, Маша Малиновська народила сина від одруженого чеченського кримінального авторитета: "Боягуз і негідник".